Heeft u een gloednieuwe badkamer of wordt het tijd om de voegen te vervangen? Laat uw badkamer dan kitten door de professionals van Schimmel-kit.nl.

Onze kitters rijden door heel Nederland om badkamers vaak binnen een uur af te kitten. Het resultaat is iedere keer weer perfect, want onze experts kitten iedere dag. Daarnaast gebruiken wij professionele vocht- en schimmelwerende kit, die niet verkrijgbaar is bij de lokale bouwmarkt. Hierdoor bent u verzekerd van voegen die er – zelfs na een paar jaar – nog als nieuw uitzien. Niet voor niets geven wij tien jaar garantie op kitwerk.

Moet ik de huidige voegen zelf verwijderen?
Nee. Als u de badkamer door ons laat kitten, dan kunt u uw oude voegen gewoon laten zitten. Wij verwijderen de oude kitranden en doen dit zonder uw tegels, meubels of bad te beschadigen. Voor ons is dit zo gepiept, terwijl u als consument hier mogelijk uren mee bezig bent. Als voegen verkeerd worden verwijderd, dan kunnen er kitresten achterblijven. Uiteindelijk neemt de gehele operatie dan nog meer tijd in beslag.

Ik heb een kleine badkamer: kan ik dan alsnog een offerte aanvragen?
Ja, graag zelfs. Wij zijn gespecialiseerd in badkamers en keukens en komen dus graag bij u kitten, zelfs al is uw badkamer slechts één vierkante meter groot. Vaak gaan wij op één dag bij meerdere adressen langs. Hierdoor betaalt u een klein bedrag voor professioneel kitwerk.

Ik ben projectbegeleider en heb honderd badkamers om af te kitten. Kan dat ook?
Natuurlijk, Schimmel-kit.nl is onderdeel van Kitvoegen.nl. Grote projecten zijn voor ons geen probleem.

Hoeveel kost kitwerk?
Dat is afhankelijk van het aantal meters en de huidige situatie. Een grote badkamer kost per meter minder dan een kleinere badkamer. Een bestaande badkamer is vaak duurder om te kitten dan een gloednieuwe badkamer. Kortom, wij adviseren dat u een offerte bij ons aanvraagt. Wij sturen u dan binnen 48 uur een vrijblijvend prijsvoorstel.

© Copyright 2016 Schimmel-kit.nl - Cookies - Disclaimer by YARAMEDIA