Gevolgen schimmel kitranden

Zijn schimmels slecht voor de gezondheid?

Schimmel ziet er niet alleen lelijk uit, maar brengt ook negatieve gezondheidsrisico’s en onvoorziene kosten met zich mee. Voorbeelden van gezondheidsrisico’s zijn een verhoogde kans op astma, neusverkoudheid, oogirritaties, oorontstekingen, keelontstekingen, voorhoofdsholteontstekingen, huidirritaties en de verergering van allergische reacties. Het is echter wel onduidelijk vanaf welke concentratie in de lucht klachten ontstaan. Men gaat er in ieder geval vanuit dat mensen met gezondheidsklachten of een zwakke gezondheid in het algemeen extra risico lopen. Schimmel in binnenruimtes is een hygiënisch probleem en zou moeten worden opgelost vóórdat er gezondheidsklachten optreden. Voorkomen is namelijk beter dan genezen.

Waardeverlies door schimmel kitranden

Naast negatieve gevolgen voor de gezondheid, kan schimmel ook kosten veroorzaken. Woningen waar schimmel zich genesteld heeft, verkopen vaak niet snel en mochten ze überhaupt al verkocht worden, is dit vaak met een flinke prijsverlaging.

Oplossingen voor schimmel kitranden

Schimmel is op verschillende manieren op te lossen en te voorkomen. Lees meer hierover op onze pagina “Oplossingen”.

Meteen een offerte aanvragen?

Schimmel-kit.nl kan u adviseren en het kitwerk uitvoeren. Wilt u kitwerkzaamheden uit laten voeren door ons? Vraag dan gerust een gratis en vrijblijvende offerte aan. Wij nemen offerteaanvragen direct in behandeling, zodat u zo snel mogelijk weet waar u aan toe bent.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking? Laat dan hieronder vrijblijvend uw gegevens achter, en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

    Uw naam (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    © Copyright 2016 Schimmel-kit.nl - Cookies - Disclaimer by YARAMEDIA