Kit verwijderen badkamer

Poreuze of beschimmelde kit is natuurlijk geen prettig gezicht. Daarom verwijdert Schimmel-kit.nl deze kit gemakkelijk in uw badkamer. Toch is het ook mogelijk om zelf beschimmelde kit te verwijderen. Wij geven hiervoor vijf tips.

Wilt u weten hoe wij kit verwijderen uit uw de badkamer? Neem dan contact met ons op. Mocht u de oude kit zelf willen verwijderen, let dan goed op:

Wij raden u sterk af om nieuwe kit over de oude kit heen aan te brengen. Vaak zit oude kit al redelijk los en door hier een nieuwe laag overheen aan te brengen, zal deze ook op termijn los laten. Ook is het niet mooi om nieuwe kit over een oude kitvoeg aan te brengen.

Zelf kit verwijderen in de badkamer: 5 tips

Wist u dat het slim is om een kitbedrijf als Schimmel-kit.nl in te schakelen? Wij snijden de oude kit netjes uit en brengen een nieuwe kitlaag aan. We gebruiken professionele kit, die niet bij de lokale bouwmarkt te koop is. Uiteindelijk bespaart dit u tijd en geld. Liever zelf doen? Volg dan de tips hieronder.


Schimmel in de badkamer voorkomen

Nadat wij u helpen geholpen met het verwijderen van de kit in uw badkamer is het belangrijk om goed te ventileren.  Goed ventileren vervangt de vochtige lucht in de badkamer door droge lucht en ontneemt de schimmel op die manier een belangrijke voedingsbodem. Op de pagina oplossingen kunt u nog meer informatie vinden over het goed ventileren van uw badkamer. Hieronder geven we een aantal korte tips die u altijd kan toepassen!

 • Open het raam al tijdens het douchen.
 • Open het raam helemaal, dan wordt de lucht sneller ververst.
 • In de winter is de buitenlucht duidelijk droger. De ventilatiefase kan dan overeenkomstig korter worden gehouden.
 • Bij badkamers zonder ramen: laat de duur van de automatische ventilatie voldoende lang instellen.

Offerte voor het kit verwijderen in de badkamer

Zijn uw kitvoegen aan vervanging toe? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of vul het bel mij terug-formulier in indien uw vragen heeft. Schimmel-kit.nl is gespecialiseerd in het verwijderen van oude kitvoegen en het aanbrengen van nieuwe kit. Natuurlijk kunt u dit zelf doen, maar wij garanderen u het beste resultaat.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking? Laat dan hieronder vrijblijvend uw gegevens achter, en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

   Waarom kit laten verwijderen door Schimmel-kit.nl?

   • Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring!
   • Wij kitten met de beste schimmelwerende producten
   • Wij kitten door heel Nederland en België.

  © Copyright 2016 Schimmel-kit.nl - Cookies - Disclaimer by YARAMEDIA