Kit verwijderen badkamer

Schimmel-kit.nl kan u van dienst zijn bij het verwijderen van poreuze of beschimmelde kit uit de badkamer. Door deze kit zo netjes mogelijk te verwijderen, kan de nieuwe kit zo mooi en effectief mogelijk worden aangebracht, zodat u er weer jaren plezier van zult hebben.

Wilt u weten hoe wij kit verwijderen uit uw de badkamer? Neem dan contact met ons op. Mocht u de oude kit zelf willen verwijderen, let dan goed op:

wij raden u sterk af om nieuwe kit over de oude kit heen aan te brengen. Vaak zit oude kit al redelijk los en door hier een nieuwe laag overheen aan te brengen, zal deze ook op termijn los laten. Ook is het niet mooi om nieuwe kit over een oude kitvoeg aan te brengen.

Zelf Kit verwijderen uit de badkamer

Wij raden u aan om kit door ons uit te laten snijden. Mocht u toch liever zelf de oude kit uit uw badkamer willen verwijderen, dan kun u dit het beste doen met een klein, scherp mesje. Hiermee voorkomt u dat de kitranden teveel of te diep worden weggesneden of het beschadigen van bijvoorbeeld uw tegels of kozijnen. Ook alcohol kan helpen, met name bij acrylaatkit. Bij siliconenkit verwijderen gaat dit een stuk lastiger, dus moet u dit soort kit wel met een mesje uitsnijden. Wanneer er nog kit achterblijft wat u niet goed weg kunt snijden, kunt u dit insmeren met alcohol en dat een tijdje in laten werken. Vervolgens kunt u de resterende oude kit makkelijker wegsnijden.

Schimmel in de badkamer voorkomen

Nadat wij u helpen geholpen met het verwijderen van de kit in uw badkamer is het belangrijk om goed te ventileren.  Goed ventileren vervangt de vochtige lucht in de badkamer door droge lucht en ontneemt de schimmel op die manier een belangrijke voedingsbodem. Op de pagina oplossingen kunt u nog meer informatie vinden over het goed ventileren van uw badkamer. Hieronder geven we een aantal korte tips die u altijd kan toepassen!

 • Open het raam al tijdens het douchen!
 • Open het raam helemaal, dan wordt de lucht sneller ververst!
 • In de winter is de buitenlucht duidelijk droger. De ventilatiefase kan dan overeenkomstig korter worden gehouden.
 • Bij badkamers zonder ramen: laat de duur van de automatische ventilatie voldoende lang instellen!

Offerte voor het kit verwijderen in de badkamer

Zijn uw kitvoegen aan vervanging toe? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of vul het bel mij terug-formulier in indien uw vragen heeft. Schimmel-kit.nl is gespecialiseerd in het verwijderen van oude kitvoegen en het aanbrengen van nieuwe kit. Natuurlijk kunt u dit zelf doen, maar wij garanderen u het beste resultaat.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking? Laat dan hieronder vrijblijvend uw gegevens achter, en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

  Waarom kit laten verwijderen door Schimmel-kit.nl?

  • Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring!
  • Wij kitten met de beste schimmelwerende producten
  • Wij kitten door heel Nederland en België.

© Copyright 2016 Schimmel-kit.nl - Cookies - Disclaimer by YARAMEDIA