oude kit verwijderen

Schimmel-kit.nl kan u ook van dienst zijn bij het verwijderen van oude kit die poreus of beschimmeld is. Door deze oude kitranden zo netjes mogelijk te verwijderen, kan de nieuwe kit zo mooi en effectief mogelijk worden aangebracht, zodat u er weer jaren plezier van zult hebben. Wilt u weten hoe kit verwijderd kan worden? Neem dan contact met ons op.

Zelf oude kit verwijderen

Mocht u de oude kit zelf willen verwijderen, let dan goed op: wij raden u sterk af om nieuwe kit over de oude kit heen aan te brengen. Vaak zit oude kit al redelijk los en door hier een nieuwe laag overheen aan te brengen, zal deze ook op termijn los laten. Ook is het niet mooi om nieuwe kit over een oude kitvoeg aan te brengen.

Wij raden u aan om kit door ons uit te laten snijden. Mocht u toch liever zelf de oude kit willen verwijderen, dan kun u dit het beste doen met een klein, scherp mesje. Hiermee voorkomt u dat de kitranden teveel of te diep worden weggesneden of het beschadigen van bijvoorbeeld uw tegels of kozijnen. Ook alcohol kan u helpen, met name bij acrylaatkit. Bij siliconenkit gaat dit een stuk lastiger, dus moet u dit soort kit wel met een mesje uitsnijden. Wanneer er nog kit achterblijft wat u niet goed weg kunt snijden, kunt u dit insmeren met alcohol en dat een tijdje in laten werken. Vervolgens kunt u de resterende oude kit makkelijker wegsnijden.

Offerte voor het uitsnijden en vervangen van de oude kit

Zijn uw voegen aan vervanging toe? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of vul het bel mij terug-formulier in indien uw vragen heeft. Schimmel-kit.nl is gespecialiseerd in het verwijderen van oude kitvoegen en het aanbrengen van nieuwe kit. Natuurlijk kunt u dit zelf doen, maar wij garanderen u het beste resultaat.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking? Laat dan hieronder vrijblijvend uw gegevens achter, en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

    Uw naam (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    © Copyright 2016 Schimmel-kit.nl - Cookies - Disclaimer by YARAMEDIA