Kitwerk-close-up

Behalve schimmel op muren en plafonds in badkamers, komt schimmel ook voor op de kitvoegen. Kitranden worden gebruikt als waterafdichtingen en zorgen ervoor dat er geen lekkages ontstaan, mits deze kitranden optimaal zijn! Zijn uw kitranden beschimmeld of verouderd? Dan raden wij u aan contact met ons op te nemen om deze kitranden te vervangen. Niet alleen zorgen beschimmelde kitranden voor lekkages, maar ook voor gezondheidsrisico’s en waardeverlies van uw woning. Op onze pagina “gevolgen” leest u verder wat de gevolgen zijn van schimmel in de badkamer. Op de pagina “oplossingen” leest u wat u kunt doen om schimmelvorming in de badkamer te verwijderen of in de toekomst te voorkomen. Schimmel-kit.nl is ervaren specialist op het gebied van schimmelbestrijding en -vermijding. Door het aanbrengen van special kit in vochtige ruimtes als badkamers, krijgt u weer een schoon ogende badkamer.

Offerte voor schimmel op kitranden

Heeft u schimmel op uw kitranden en wilt u deze door een van onze professionele kitters laten verwijderen en opnieuw laten aanbrengen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

    Uw naam (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Bel mij terug

    Heeft u een vraag of opmerking? Laat dan hieronder vrijblijvend uw gegevens achter, en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

    © Copyright 2016 Schimmel-kit.nl - Cookies - Disclaimer by YARAMEDIA