Voegen badkamer vervangen

Het is erg belangrijk dat het vervangen van voegen in de badkamer zorgvuldig en op de juiste manier wordt uitgevoerd. Beschadigingen moeten uiteraard worden voorkomen. Kitvoegen gaan meerdere jaren mee en hoeven daarom niet frequent te worden vervangen. Toch verschilt de frequentie per ruimte en kan het zo zijn dat de kitvoegen toch snel poreus worden of gaan schimmelen. Dit gebeurt meestal in natte ruimtes al badkamers. Voor deze ruimtes gebruiken wij wel speciale vocht- en schimmelwerende kit zodat u zo lang mogelijk plezier heeft van de nieuwe kitranden. Daarnaast geven wij maar liefst 10 jaar garantie op het door ons geleverde kitwerk.

Voegen badkamer vervangen

Zijn uw kitranden aan vervanging toe? Onze vakbekwame kitters kunnen dit voor uw doen. Het is belangrijk dat eerst de oude kit wordt uitgesneden waarna er nieuwe kitranden gemaakt kunnen worden. Wij raden u niet aan om kit over kit aan te brengen. Het verwijderen en vervangen van kitranden is specialistisch werk, dus voor optimale kwaliteit raden wij u aan om een kitspecialist zoals Schimmel-kit.nl in te schakelen.

Offerte voor het vervangen van voegen in de badkamer

Zijn uw kitranden aan vervanging toe? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of vul het bel mij terug-formulier in indien uw vragen heeft.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking? Laat dan hieronder vrijblijvend uw gegevens achter, en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

    Uw naam (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    © Copyright 2016 Schimmel-kit.nl - Cookies - Disclaimer by YARAMEDIA